Heropening Lakemont Park in 2019

Lakemont Park, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, opent in 2019 met een nieuw concept opnieuw de deuren. Naast klassieke pretparkattracties en het zwembad zal er ook plaats zijn voor sportvelden en minigolf.

 

Lakemont Park opende al in 1894 zijn deuren. Na enkele jaren groeide het uit naar een volwaardig attractiepark. In 2017 sloot het haar deuren voor het publiek. Nu wordt er een heropening gepland voor volgend jaar, al zal het niet meer onder het typische pretpark concept zijn.

Er zal nog plaats zijn voor enkele attracties. Waaronder Leap-The Dips, wereld oudste nog in bedrijf zijnde achtbaan en Skyliner, een houten achtbaan Philadelphia Toboggan Coasters gebouwd in 1987. Daarnaast keert ook de kinderachtbaan Little Leaper en de rondrit Tin Lizzy’s terug.

 

 

Verder zal het al bestaande zwembad met glijbanen uitgebreid worden en worden voorzien van een nieuw thema. Er zal plaats gemaakt worden voor basket- volleybalvelden, waterfietsen, een grote en een kleine minigolf en go-carts. Tot slot moet het ook een plek worden waar evenementen, familiereünies en zomerkampen kunnen plaatsvinden.

Met de gratis inkom zal Lakemont Park een openbaar park worden, waar de gemeenschap gratis kan genieten van het aanwezige groen. Voor de verschillende activiteiten en attracties kunnen gasten apart betalen.

 

Opening is voorzien in het weekend van Memorial Day. Deze zal in 2019 op 27 mei plaatsvinden.

 

Bron: Altoona Mirror en NewsPlusNotes