Gruwelijk Halloween-evenement in Zoo Safaripark Stukenbrock

Meer dan 100 freaks, vier doolhoven, een grandioze parade en live muziek zorgen er voor dat Zoo Safaripark Stukenbrock de place to be wordt voor de echte horrorliefhebbers. Het is ondertussen een Halloween-evenement geworden dat gekend is tot ver buiten de regio.

 

Van 26 tot 28 oktober kan je Halloween vieren in het safaripark met als grote apotheose “Jahrmarkt des Schreckens” waarbij het park geopend is tot 22u. Deze avonden worden dan ook feestelijk afgesloten met een spectaculair vuurwerk en een Horror-Lasershow.

Doorheen het park zorgen spinnenwebben en Halloween decoraties voor de nodige sfeer, maar vanaf 18u komen de freaks tot leven en trekken door het park in de grote parade. De spookhuizen en shows bevinden zich in afzonderlijke gebieden me een eigen ingang. Toch zijn er in het park zelf ook acteurs te vinden. Als je niet bang wilt zijn kan je een lichtstok kopen waarmee de freaks op afstand zullen blijven. Nieuw dit jaar is de show “Wallfaher”. Een overweldigende show vol theater en magie

Vanaf 22 oktober kan je hier al komen griezelen met de allerkleinsten want dan staat Kinder Halloween op het programma. Tussen 12u en 17u kunnen kinderen pompoenen decoreren en het sprookjesachtige doolhof “Magic Forest” bezoeken. Kinderen tot 14 jaar morgen verkleed naar het park komen en krijgen ook nog een kleine verrassing.

Kinder Halloween zit in de normale toegangsprijs inbegrepen. Dagkaartjes voor 26, 27 en 28 oktober kosten 36 euro voor volwassenen en 29 euro voor kinderen. Op de site van Zoo Safaripark Stukenbrock zijn er goedkopere VVK-tickets te vinden.

 

Bron: Zoo Safaripark Stukenbrock