Safariland Stuckenbrock viert tien jaar Halloween

Dit jaar zal voor de tiende keer een Halloween-event te beleven zijn in Safariland Stuckenbrock. Meer dan 100 freaks, vier doolhoven, een grandioze parade en live muziek zorgen ervoor dat het park de place-to-be wordt voor de echte horrorliefhebbers.

 

Safariland Stuckenbrock wordt van 31 oktober tot 2 november getransformeerd in een Halloweenpark. Naast het tienjarige Halloweenjubileum viert het park ook haar 50ste verjaardag. Het

Halloween-evenement begint zeer familievriendelijk, maar na 18 uur komen de monsters tot leven tijdens de Jahrmarkt des Schreckens.

Overdag kunnen de kinderen genieten van een gezellig Halloween op hun formaat. Ze zullen een maïslabyrint proberen te overwinnen en pompoenen kerven. Verder kunnen ze het sprookjesachtige doolhof Magic Forest bezoeken.

 

Jahrmarkt des Schreckens

De Jahrmarkt des Schreckens is er dan weer voor de dapperste bezoekers. Om 18 uur begint het evenement met een Halloweenparade waarin minstens 100 acteurs meelopen. Verder zullen de bezoekers vier spookhuizen kunnen trotseren: Freak Show, Forest Maze, Zone Z 2.0 en Alone Maze Freak Tales.

 

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10 tot 22 uur.