Eddie The Clown neemt Walibi Holland over tijdens de Fright nights

Eddie de Clown heeft samen met zijn leger aan zombies, freaks en demonen Walibi Holland overgenomen. Dit jaar staat jouw leven op het spel tijdens de meest intense Halloween ervaring van Europa: Halloween Fright Nights.

 

Van 6 t/m 28 oktober 2018, elke vrijdag, zaterdag en zondag, en donderdag 25 oktober, speel jij met je leven in Walibi Holland. Bezoek tussen 18:00 uur tot 23:00 uur de zes gruwelijke spookhuizen, acht angstaanjagende Scare Zones en Eddie’s Roast Show in zijn eigen area!.. Eddie draait aan zijn Wheel of Fear, en het lot bepaalt. Durf jij de gok te wagen?

Tickets voor Halloween Fright Nights zijn alleen online verkrijgbaar. Er vindt geen kassaverkoop plaats en alle kassa’s zijn tijdens Halloween Fright Nights dagen gesloten. Walibi Holland is op Halloween Fright Nights dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Reguliere tickets van Walibi Holland zijn niet geldig op alle Halloween Fright Nights dagen.

De Fright Nights vinden dit jaar plaats op 6,7,12,13,14,19,20,21,25,26,27,28 oktober 2018.

 

Icoon Eddie

Het Icoon van de Fright nights is zoals steeds Eddie de Clown. Ook dit jaar heeft deze angstaanjagende, vuil gebekte clown Walibi Holland overgenomen en van het attractiepark een levende hel gemaakt. Met behulp van zijn legioen jaagt hij de bezoekers de stuipen op het lijf.

 

Scarezones

 

Eddie’s Area: Evil is here…

Eddie heft de poorten naar zijn monsterlijke toevluchtsoort weer geopend. Laat jij je door Eddie’s Travelers overhalen om een rit te maken in Eddie’s Chains Of Death?

 

Things

Things hebben van deze oude metaalstortplaats hun domein gemaakt. Donkere schimmen en nare geluiden, je kan het niet plaatsen dus zet je het op een rennen. Maar zij ook… Achter jou aan! Sterkte…

 

Game Over: Overleef jij deze ronde?

Wat gebeurt er eigenlijk met gamefiguren als ze game over zijn? In deze hallucinerende scarezone sta jij oog in oog met de meest bekende gamefiguren! Overleef jij deze ronde?

 

Twisted Hellfire

Duivelse demonen gaan de strijd aan met hun onderdanen… En met jou! Weet jij aan het hellevuur te ontsnappen en de demonen te verslaan, of ga jij in vlammen op? Een ding is zeker… Je bent meer dan welkom in de hell!

 

Campsite Of Carnage

Rednecks hebben camping ‘Sunshine’ overgenomen. Waag het niet om op hun terrein te komen tijdens Halloween! Elke stap kan je laatste zijn…

 

Firepit

Niet alleen jij, maar ook Rednecks genieten van een goed feestje en een lekker biertje. Rednecks doen dit wel op hun eigen manier, ben jij niet vies van een rochel op de grond, een boer in je gezicht of een kriebelende ongewassen baard? Dan is de Firepit the place to be voor jou.

 

Quarantine

Bloeddorstige zombies hebben dit gebied overgenomen. Weet jij het laatste veilige toevluchtsoord Fort Benning te bereiken? Of ga jij zelf ten onder aan het virus? De Apocalyps is begonnen!

 

Pirate’s Cove

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Queen Anne’s Revenge wacht op je in Pirates Cove. Kielhalen en je dwingen over de plank te lopen, dat zijn hun favoriete bezigheden. Houd jij het hoofd boven water, of lukt het de piraten je kapot te maken?

 

Scaremazes

 

Haunted Holidays II

Haunted Holidays, de klassieker, enger dan ooit! Van tijd geen besef meer en jouw feestdagen onherkenbaar verminkt. Het is tijd voor een feestje, maar wel je laatste…

 

Psychoshok

In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock binnengaat tijdens Halloween…

 

Jefferson Manor

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

 

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood-hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

 

The Clinic

Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een instelling hoort, is Dr Adams strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een ander mens! Als je de kliniek al verlaat…

 

Below

Jij bent het nieuwste teamlid van de NOCPS (New York Pest Controle Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed de Backswamp service en gas station op zoek naar de plaag… Maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?