Fotoalbum: Carowinds – juni 2018

Wie aan het Amerikaanse pretpark Carowinds denkt, denkt waarschijnlijk ook meteen aan de hyper coaster Fury 325. Deze domineert de entree van het park. Met haar hoogte van 99 meter en lengte van 2012 meter maak je een ritje aan 152 km/u. Dit is echter niet de enige hyper coaster van B&M die het park in huis heeft. Er is ook nog Intimitador, een baan met een hoogte van 70 meter en een lengte van 1620 meter. Met Afterburn heeft het park ook een hangende achtbaan van B&M, die zesmaal overkop gaat. Nog meer B&M-staal vindt je bij Vortex, een stand-up coaster. Een andere must do is Firehawk, een flying coaster van Vekoma, die je doorheen vijf inversies doet vliegen. Wie geniet van een houten achtbaan kan in dit park plaatsnemen in de klassieker Woodstock Express, welke gebouwd werd door Philadelphia Toboggan Coasters, Inc. Maar ook in Hurler, een houten creatie van International Coasters, Inc.