Twinlakes Park opent nieuwe achtbaan met jaar vertraging

Het Engelse pretpark Twinlakes Park opende dit jaar een nieuwe achtbaan. Het werd een achtbaan met draaiende karretjes, speciaal op maat van de kleine kinderen. Eigenlijk was deze achtbaan al aangekondigd voor vorig jaar, maar blijkbaar liep de opening vertraging op.

 

Twinlakes Park kondigde vorig jaar aan tien nieuwe attracties te gaan openen. Hoewel het grote deel van deze attracties daadwerkelijk geopend werden, moesten we langer wachten op de nieuwe achtbaan Rum Runner. Een precieze oorzaak voor het uitstel is niet bekend, maar het park heeft ondertussen de bezoekers een ritje kunnen laten maken.

 

Rum Runner is een Spinning Coaster van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De achtbaantrack loopt in een achtvorm en de karretjes maken verschillende rondjes. Tijdens de rit kunnen de bakjes om hun as draaien.

 

 

Behalve de achtbaan bouwde het park ook een nieuwe speeltuin met klimtuigen. Op deze manier wordt de vijftiende verjaardag voor de bezoekers een jaar vol ontdekkingen.

 

Bron en foto’s: Twinlakes Park