Twinlakes Park opent tien nieuwe attracties

Het Engelse pretpark Twinlakes Park opent tien nieuwe attracties. Dit park is vooral gericht op kinderen. Ook de nieuwe attracties zullen op jonge bezoekers afgestemd zijn.

 

Het Engelse pretpark is gaan shoppen bij de Italiaanse bouwer SBF-Visa Group. Het park opent dit jaar maar liefst tien nieuwe attracties. Bij deze attracties zit zelfs een gloednieuwe achtbaan.

Deze zomer openen al vier nieuwigheden in het park. De Mini Mine Train wordt een rondritje op een trein. Daarnaast opent nog een ander rondritje in het park en twee kleine draaimolens.

In de winter openen opnieuw drie nieuwe attracties in het park. Als eerste Ogre Halloween attraction, deze attractie komt in een gebouw dat voorheen enkel opende met de Halloweenperiode. Op deze manier zal er het hele jaar een spookhuis zijn in het park, maar met Halloween lopen er extra acteurs rond. Een tweede attractie wordt de twintig meter hoge swing tower. Deze valt een beetje te vergelijken met een Star Flyer, zoals Rox Flyer in Plopsaland De Panne, maar dan veel kleiner. De laatste wordt een Spinning Coaster in piratenthema. De achtbaan zal van hetzelfde type zijn als degene die eerder dit jaar opende in Freitzeitpark Plohn.

In de winter van dit jaar opent opnieuw een treinritje in het park, dat volledig aangekleed wordt in een kerstthema.

Verder beginnen de werkzaamheden aan een nieuwe grote outdoorspeelruimte met klimtoestellen enzoverder. Wanneer deze opent is nog niet gekend.

 

Bron en foto’s: Twinlakes Park