Löffinger Schwarzwaldpark heropent na renovatie met nieuwe attracties

Het dieren- en attractiepark Löffinger Schwarzwaldpark, gelegen in het Zwarte Woud te Duitsland, zal na heel wat renovatiewerken met Pinksteren de poorten heropenen. Het park kwam vorig jaar in handen van nieuwe eigenaars, die enorme renovaties doorvoerden in de afgelopen maanden. Enkele nieuwigheden worden een achtbaan en een roofdierenverblijf.

 

Löffinger Schwarzwaldpark heropent na maanden van renovaties op Pinksteren. Het park draaide de afgelopen jaren niet meer zoals het hoorde en kreeg een slechte reputatie. Vorig jaar volgde een overname en kwamen er grote vernieuwingen. De nieuwe eigenaars Braun Parkbetriebs GmbH zijn bekend met het uitbaten van een park, zij baten namelijk ook Steinwasen Park uit en de Hasenhorn Coaster, een alpine coaster.

Een van de grootste projecten bij de vernieuwingen was de aanleg van een roofdierenverblijf, waar tijgers en leeuwen hun intrek zullen nemen. Ook het restaurant werd volledig vernieuwd.

Attracties:

Naast het overdekte Dschungelland zijn ook andere attracties gepland. Een van de hoofdattracties wordt een vrijevaltoren die naam Freefallturm krijgt. Ook zal een achtbaan geopend worden in het park. Het zou hier gaan om een Compact Spinning Coaster van de SBF Visa Group. Eenzelfde achtbaan opende in 2017 in Freizeitpark Plohn.

 

 

Heel wat oude attracties zouden volgens de nieuwe directie niet meer veilig genoeg zijn om te heropenen en zullen dan ook uit het park verdwijnen. Het is momenteel niet duidelijk om welke oude attracties het precies gaat, maar gevreesd wordt dat een van de grootste attracties die verdwijnt de wildwaterbaan is.

 

Bron: Duitse Media

Foto: Schwarzwaldpark