Eerste blogger betrekt Efteling International Blog House

Met Pasen verbleef mama- en lifestyleblogger Suzanne Mensen van ‘Baby is the new Black’ als eerste influencer in het Efteling International Blog House. De van oorsprong Bredase Suzanne verruilde met dochtertje en vriendinnen het bruisende Amsterdam voor de Wereld vol Wonderen om de magie en het familiaire gevoel te ontdekken. Gedurende april en mei wisselen 28 internationale influencers elkaar af in een Dorpshuys in Vakantiepark Efteling Bosrijk als in een blog-estafette. Het speciaal ingerichte Huys wordt gedurende deze maanden exclusief bewoond door Duitse, Franse, Engelse, Belgische en Nederlandse influencers.

 

Suzanne Mensen van ‘Baby is the new Black’ trapt blog-estafette af

De Efteling stelt als eerste attractiepark in Nederland negen weken achtereen een vakantiehuis ter beschikking aan influencers om verslag te doen over hun belevenissen in het attractie en vakantiepark. Met dit initiatief wil de Efteling meer internationale aandacht vragen voor verblijfsmogelijkheden en divers aanbod in het park.

EFTELING – In Bosrijk te Efteling is een speciaal huisje ingericht voor Bloggers en vloggers. FOTO LEVIN DEN BOER

 

De blogs/vlogs van de influencers in het International Blog House zijn o.a. terug te vinden op https://www.efteling.com/nl/social-wall