Bobbejaanland opent pop-up bar

 

Geloof het of niet, maar hierin zat onze aprilvis van dit jaar, ons artikel was een zelf verzonnen pop up bar 

 

Bobbejaanland zal deze zomer van start gaan met een pop-up bar. Deze bar moet ervoor zorgen dat de bezoekers na parksluiting de dag kunnen afsluiten met een drankje, in plaats van meteen met de wagen de drukte in te duiken.

 

Wie Bobbejaanland na een zomers bezoekje niet kan missen, zal dit jaar extra lang in de Bobbejaanlandsfeer kunnen vertoeven. Het park opent namelijk een pop-up bar op de parking, op de oude locatie van de windmolen, die het park verliet. Het is de bedoeling dat bezoekers op deze manier de kans krijgen om lekker te relaxen na een dagje achtbanen en attracties. Op deze manier ontsnap je ook aan de drukte die gepaard gaat met de sluiting van het park en iedereen die naar huis wil rijden. Het park mikt met dit concept ook op de toeristen die verblijven in naburige hotels of op de nabijgelegen camping.

 

Café zonder bier

Bobbejaan Schoepen bezong het al, een café zonder bier. Deze pop-up zal geen alcoholische dranken gaan serveren. “Wie een horeca-etablissement uitbaat, heeft een bepaalde verantwoordelijkheid,” vertelt het park aan onze site. Men wil vermijden dat jongeren dronken aan de toog gaan hangen of vandalisme gaan uithalen. Ook vermijdt men zo dat ouders die nog met de wagen moeten rijden dronken achter het stuur kruipen.

 

Fish & Chips

Bij een drankje hoort uiteraard ook een knabbeltje. Behalve de traditionele dingen als borrelhapjes, bitterballen of een kaasplankje wil het park ook Fish & Chips aanbieden. Men zal dus kunnen smullen van een lekker stukje vis in een krokant korstje met lekkere Belgische frietjes erbij. Dit idee kwam nadat men zag dat het horecapunt The Fisherman’s restaurant populair is in het park.