Disneyland® Paris onthult eerste beelden van Marvel Summer of Super Heroes!

Deze zomer komen de Marvel Superhelden naar het Walt Disney Studios Park voor Marvel Summer of Super Heroes in Disneyland Paris van 10 juni tot en met 31 september 2018. Spider-Man, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow en de Guardians of the Galaxy zijn er allemaal voor het gloednieuwe seizoen, met meerdere shows en ervaringen die episch beloven te worden! Een gloednieuwe, innovatieve show is het middelpunt van het seizoen en biedt de gasten een werkelijk meeslepende ervaring met hun favoriete Superhelden.

 

Het gloednieuwe seizoen is het begin van een bredere, langdurige aanwezigheid van het Marvel-universum in Disneyland Paris, inclusief een nieuw gebied met Marvel thema, een attractie, het eerste Disney Hotel dat geheel in het teken staat van de avontuurlijke wereld van de Avengers, Spider-Man en zoveel meer vanaf 2020. Deze nieuwe Marvel-ervaringen zijn slechts één van de manieren waarop Walt Disney Parks and Resorts voor gasten over de hele wereld meeslepende werelden tot leven brengt.

 

 “Marvel: Super Heroes United”: een spectaculaire en innovatieve productie

Een van de nieuwe toevoegingen voor deze zomer is Marvel: Super Heroes United, waarin de favoriete Marvel Superhelden samenkomen voor een nieuwe liveshow met de nieuwste technologie. Deze live-action superproductie combineert een enorm podium van 400 m² met één van de grootste LED-schermen in Europa, ongelooflijke speciale effecten en, voor de eerste keer in een Disney Park, het gebruik van drones binnen in het theater met een ongelofelijke luchtchoreografie voor een hele spectaculaire show.

Stel je eens voor … Je zit in je stoel met projecties om je heen, met voor je op het podium enkele van de grootste Marvel Superhelden, omringd door adembenemende speciale effecten voor een unieke en meeslepende ervaring. Marvel: Super Heroes United gebruikt de nieuwste technologie om een volledig meeslepende wereld te creëren.

Door de magie van videoprojecties kunnen gasten zich verplaatsen tussen werelden. Je reist met Doctor Strange naar het ‘Sanctum Sanctorum’, bezoekt het laboratorium van Dr. Abraham Erskine (maker van het Super Soldier Serum dat door Steve Rogers wordt gebruikt oftewel Captain America) en gaat zelfs het heiligdom binnen van de kwaadaardige schurk Thanos.

 

In dit gloednieuwe verhaal zal Thanos problemen veroorzaken voor de Avengers en hun bondgenoten nadat hij een manier heeft gevonden om ze te manipuleren en tegen elkaar in te zetten. Thanos slaagt erin de Avengers af te leiden van hun hoogste prioriteit, namelijk het beschermen van de hele mensheid. Gelukkig zullen de helden zich verenigen om zijn slechte plannen te dwarsbomen. Met nog een paar wendingen draait de ultieme strijd tussen goed en kwaad.

 

Achter de schermen bij Marvel: Super Heroes United

  • Een gigantisch podium dat meer dan 400 m² groot is
  • Een projectiegebied van 1,000 m²
  • Eén van Europa’s grootste LED-schermen
  • Een 180° video ervaring met meer dan 30 videoprojectors
  • Speciale effecten en scenische pyrotechniek
  • 80 lichtprojectoren en bewegend podium. Het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park is volledig gerenoveerd voor deze show met zijn geavanceerde technologie.
  • Van de eerste onderzoeken tot het einde van de bouw zullen er bij dit project bijna 300 professionals betrokken zijn.
  • Tijdens het seizoen zal de show tot 5 keer per dag te zien zijn.
  • Het Marvel Summer of Super Heroes seizoen zal plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park van 10 juni t/m 30 september 2018.

 

Een toenemende aanwezigheid van Marvel in Disneyland Paris

In februari kondigde The Walt Disney Company de plannen aan voor een meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro voor Disneyland Paris. De nieuwe ontwikkeling omvat een transformatie van het Walt Disney Studios Park, waarbij 3 nieuwe gebieden worden toegevoegd die gebaseerd zijn op Marvel, Frozen en Star Wars, inclusief meerdere nieuwe attracties en live entertainment.

Bovendien zal de attractie Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith volledig omgebouwd worden tot een nieuwe Marvel attractie, waarbij de bezoekers samenwerken met Iron Man en hun favoriete Avengers tijdens een supersnel avontuur.

En Disney’s Hotel New York wordt binnenkort omgetoverd tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en wordt het eerste Disney Hotel dat volledig in het teken zal staan van de spannende wereld van de Avengers. Met exclusief artwork en een nieuw design, zal het ongetwijfeld de perfecte uitvalsbasis vormen voor Tony Stark zelf.