Onderdelen nieuwe achtbaan gearriveerd bij Six Flags Mexico

Het Mexicaanse Six Flags park, Six Flags Mexico, opent volgend jaar een nieuwe achtbaan met Wonder Woman Coaster. Deze achtbaan wordt geleverd door S&S – Sansei Technologies. Onlangs arriveerden de eerste onderdelen in het park, waardoor de opbouw kan beginnen.

 

Bij Six Flags Mexico kunnen de werkzaamheden aan de nieuwe achtbaan Wonder Woman Coaster nu echt van start gaan. De achtbaanonderdelen werden onlangs geleverd in het park. Het wordt de negende achtbaan voor het park, nadat in 2013 de houten achtbaan Medusa getransformeerd werd naar Medusa Steel Coaster.

 

Wonder Woman Coaster wordt gebouwd door S&S. Bij deze Free Fly Coaster ga je meermaals overkop. Na een optakeling van 40 meter op de verticale lift hill zal deze ‘free fly’-achtbaan de inzittenden minstens zesmaal ondersteboven laten gaan. Thrillseekers zullen sensationele minuten beleven terwijl ze duiken en draaien. Ze gaan van niveau naar niveau via onverwachte drops. De zitjes zijn zo ontworpen dat de bezoekers de track niet zien, niet boven of niet onder hen, wat zorgt voor enkele verrassingseffecten. Ze zijn enkel omgeven door de lucht, de grond en het meer dat vlakbij ligt.

 

 

Foto’s: Park Journey