Bouwwerken Majaland Kownaty in vergevorderd stadium

De start van de bouw van Majaland Kownaty begon vorig jaar in oktober. Dit indoorpark, gelegen in Polen, is al het zesde pretpark van de groep. Op foto’s die de groep deelde zien we hoe ver de bouw ondertussen gevorderd is.

 

Majaland Kownaty krijgt drie indoorzones en drie outdoorzones. Binnen in de hal zullen vijftien attracties komen in het thema van Wickie de Viking, Maya De Bij en Heidi. In het buitengedeelte zullen acht attracties komen in het thema van Maya De Bij, Bumba en Heidi. Later zal er een tweede pretpark komen, genaamd Holidaypark Kowatny, en een waterpark. Op onderstaande foto’s zien we dat het park grotendeels afgewerkt is.

 

De attracties:

Het Wickiegebied in het indoorgebied wordt het grootste, daar komen straks zeven attracties te staan. De Woeste Zee, de achtbaan Wickie Coaster, de vrijevaltoren de Vuurtoren, het Vlot, Bootjes, Bumperboats en een speelconstructie met een hangbrug. In het themagebied van Maya de Bij komen de Vliegende Fietsen, de Kikkertjes, de Glijbaan, het Theater, de Zweefmolen en de Botsauto’s. Het Heidigebied wordt het kleinste gebiedje in de indoor hal met twee attracties, de Speelboom en de Dierenmolen.

 

In de buitenzone komen ook drie gebieden. Opnieuw krijgt Maya De Bij een grote zone voor zich met een Speeltuin, de Klimberg, een Bloemenmolen en de Konijntjes die gethematiseerd zullen worden zoals in Holiday Park Pfalz. In de Bumbazone komt het Verkeerspark en de Brandweermolen en in het Heidigebied komt een doorloopweide te liggen. De enige attractie die geen eigen thema zal krijgen, wordt de Dansende Fonteinen.

 

Bron en foto’s: Plopsa