Howl’o’ween groter dan ooit in Chessington World Of Adventures

Het Halloweenevenement Howl’o’ween in Chessington World Of Adventures belooft nog enger en grootser te worden dan voorheen. Het park verandert in een enge plek wanneer ’s avonds de duisternis valt.

 

Van 20 oktober tot 31 oktober vindt in Chessington World Of Adventures het Halloweenevenement Howl’o’ween plaats. Wanneer de duisternis valt over het park, zullen enge wezens door het park dwalen. Tijdens deze periode zal het park geopend blijven tot 20 uur.

 

Creepy Caves Unearthed

Dit jaar opent het nieuwe spookhuis Creepy Caves Unearthed. Dit belooft de engste Halloweenattractie ooit te worden in het park. In 2016 werd het bekende reptielen verblijf gesloten in de zoo, maar niemand wist waarom, tot nu…

Geheime agenten zullen je doorheen de attractie begeleiden die onder quarantaine geplaatst is, je kan hierbij planten ontdekken, die nooit eerder gevonden werden.

Maar zonder dierenverzorgers en vreemde gebeurtenissen, is het af te wachten wat er allemaal te gebeuren staat.

 

 

Curse of the Lost Tomb

In de maze Curse of the Lost Tomb zullen de ontdekkingsreizigers aangemoedigd worden op zoek te gaan naar het verloren geheim van Genghis Khan.

Zal het geheim ontsluierd worden of zal de vervloekte tombe de ondergang betekenen voor diegenen die hem durfden te betreden?

 

Trick Or Treat Woods

Jonge avonturiers kunnen een pad kiezen om te volgen aan de behekste boom. Zal het een uitdagend pad worden of een beangstigende uitdaging?

Betoverde elfen en enge Goblins zullen de jonge ontdekkers begeleiden tijdens hun tocht.

 

Room On The Broom Spooky Story Time

Nieuw dit jaar is de verhaalvertelling Room On The Broom Spooky Story Time. Jonge bezoekers kunnen genieten van verhalen met personages uit de verhalen van Julia Donaldson en Axel Scheffler. Ontmoet de heks met de veel te grote hoed en ontdek of er een plekje is op de bezem voor jou en je familie.