Chessington World Of Adventures viert opnieuw Howl’o’ween

Ook dit jaar zal het Howl’o’ween evenement plaatsvinden in het Engelse pretpark Chessington World Of Adventures. Nieuw voor dit jaar is het spookhuis Spyders. Eens de duisternis valt in het park zal je dus op je tellen moeten passen.

 

Vanaf 12 oktober verandert Chessington World Of Adventures weer in een echt Halloween park. Wanneer de duisternis valt over het park zullen enge wezens door het park dwalen. Tijdens deze periode zal het park op sommige dagen later geopend blijven.

 

Wanneer?

12, 13, 19, 20 oktober 2019 van 10 tot 19 uur

21 tot 25 oktober van 10 tot 18 uur

26 oktober tot 3 november van 10 tot 19 uur

 

Wat valt er te beleven?

 

Nieuw 2019: Spyders

Er kruipt iets eng rond tijdens Howl’o’ween in Chessington in de nieuwe attractie Spyders.

Wie deze betreedt zal samen met de S.A.S (Secret Arachnid Service) moeten samenwerken om de besmetting van ‘gigantula’-spinnen tegen te gaan. Ze hebben acht poten en acht ogen en je zal als een echte detective deze spinnen moeten ontwijken. Maar let op, niet alles is wat het lijkt.

 

Creepy Caves Unearthed

Dit belooft de engste Halloweenattractie ooit te worden in het park. In 2016 werd het bekende reptielen verblijf gesloten in de zoo, maar niemand wist waarom, tot nu… Geheime agenten zullen je doorheen de attractie begeleiden die onder quarantaine geplaatst is. Je kan hierbij planten ontdekken die nooit eerder gevonden werden. Maar zonder dierenverzorgers en vreemde gebeurtenissen, is het af te wachten wat er allemaal te gebeuren staat.

 

Haunted Howl’o’ween Live show

Dans samen met monsters de Boogie, dans met weerwolven, jive met geesten en wals met heksen tijdens deze familiale show.

 

Trick Or Treat Woods

Jonge avonturiers kunnen een pad kiezen om te volgen aan de behekste boom. Zal het een uitdagend pad worden of een beangstigende uitdaging?

Betoverde elfen en enge Goblins zullen de jonge ontdekkers begeleiden tijdens hun tocht.