Howl’o’ween verandert ook dit jaar Chessington World Of Adventures in een enge plek

Ook dit jaar zal het Howl’o’ween evenement plaatsvinden in het Engelse pretpark Chessington World Of Adventures. Nieuw voor dit jaar is de Haunted Howl’o’ween Live show. Eens de duisternis valt in het park zal je dus op je tellen moeten passen.

 

Vanaf 13 verandert Chessington World Of Adventures weer in een echt Halloween park. Wanneer de duisternis valt over het park, zullen enge wezens door het park dwalen. Tijdens deze periode zal het park geopend blijven tot 20 uur op bepaalde dagen. De avondopening vinden plaats op 13 en 14 oktober, van 20 tot 28, op alle andere dagen is het park geopend tot 18u.

 

Het evenement

 

Creepy Caves Unearthed

Dit jaar opent het nieuwe spookhuis Creepy Caves Unearthed. Dit belooft de engste Halloweenattractie ooit te worden in het park. In 2016 werd het bekende reptielen verblijf gesloten in de zoo, maar niemand wist waarom, tot nu…Geheime agenten zullen je doorheen de attractie begeleiden die onder quarantaine geplaatst is, je kan hierbij planten ontdekken, die nooit eerder gevonden werden. Maar zonder dierenverzorgers en vreemde gebeurtenissen, is het af te wachten wat er allemaal te gebeuren staat.

 

Curse of the Lost Tomb

In de maze ‘Curse of the Lost Tomb’ zullen de ontdekkingsreizigers aangemoedigd worden op zoek te gaan naar het verloren geheim van Genghis Khan. Zal het geheim ontsluierd worden of zal de vervloekte tombe de ondergang betekenen voor diegenen die hem durfden te betreden?

 

Trick Or Treat Woods

Jonge avonturiers kunnen een pad kiezen om te volgen aan de behekste boom. Zal het een uitdagend pad worden of een beangstigende uitdaging?

Betoverde elfen en enge Goblins zullen de jonge ontdekkers begeleiden tijdens hun tocht.

 

Room on The Broom Spooky Story Time

Jonge bezoekers kunnen genieten van verhalen met personages uit de verhalen van Julia Donaldson en Axel Scheffler. Ontmoet de heks met de veel te grote hoed en ontdek of er een plekje is op de bezem voor jou en je familie.

 

Haunted Howl’o’ween Live show

Dans samen met monsters de Boogie, dans met weerwolven, jive met geesten en wals met heksen tijdens deze familiale show.