Fotoalbum: Knotts Berry Farm – september 2017

Themeparkfreaks Tristan en Jimmy trokken naar het Californische park Knotts Berry Farm. In dit park vind je een mooie waaier aan attracties voor het hele gezin, maar ook thrillseekers komen er zeker aan hun trekken. Het park biedt momenteel negen achtbanen aan, maar volgend jaar zal er een nieuwe aan het rijtje toegevoegd worden met de Eurofighter achtbaan Hangtime. Een van de spectaculairste achtbanden is zonder twijfel Xcelerator, een gelanceerde achtbaan van Intamin Amusement Rides. Silver Bullet is dan weer een hangende achtbaan van B&M, opnieuw een achtbaan met de nodige pit, net als de houten achtbaan GhostRider, die gebouwd werd door CCI en vorig jaar een grondige renovatie onderging door GCI. Voor de liefhebbers van nostalgische banen is er Montezooma’s Revenge, een Shuttle Loop achtbaan van Schwarzkopf, die we ook kennen als Psyke underground in Walibi Belgium.