4 survivors 31H in WILDLANDS

Richard Elferink (Coevorden), Twan Biemans (Meppel), Joop Kelders (Groningen) en Sylvia Steenbergen (Emmen) zijn 31 uur non-stop in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen geweest. Om de herfstvakantie in het noorden af te trappen was er een marathonopenstelling ‘de Dag en Nacht van WILDLANDS’. 

 

Directeur Frankwin van Beers telde de laatste seconden af met deze survivors en de andere aanwezige bezoekers. De vier werden direct in het zonnetje gezet en zijn uitgenodigd om als VIP-gast naar de WILDNights in december/ januari te komen.

 

Het programma van deze 31 uurs-openstelling van WILDLANDS was divers. Zo werden er dierpresentaties bij de diverse dieren gegeven, waren er mini workshops (nacht)fotografie en gaven archeologen uitleg geven over hun werk. Ook kon de liefhebben een yoga-les volgen of kregen ze tips voor een eigen film van natuurfilmer Tim Visser (van de SBS6-serie Wilde dieren in WILDLANDS). Zaterdag overdag hield ook War Child hun Kidsclubdag in het park, met diverse activiteiten. 

 

WILDLANDS is geopend sinds 25 maart 2016 en bestaat uit drie werelden. Serenga: zorgen voor de natuur, Jungola: samenleven met de natuur en Nortica: onderzoek naar de natuur.