Testritten in aantocht voor Merlin’s Mayhem in Dutch Wonderland

In het Amerikaanse park Dutch Wonderland bouwde men de laatste maanden aan de nieuwe achtbaan Merlin’s Mayhem. Deze achtbaan werd geleverd door S&S – Sansei Technologies. De werkzaamheden verliepen eerder traag. De bouw begon al in juni, maar nu pas lijken de eerste testritten in aantocht te zijn.

 

Merlin’s Mayhem, een suspended family coaster die gebouwd wordt door S&S – Sansei Technologies, kan bijna aan haar testritten beginnen. Het was voor S&S de eerste keer dat het bedrijf dit type achtbaan bouwde.

Onlangs werden de treintjes onder de baan gehangen en merkte een bezoeker op dat er testpoppen in gezet waren, wat wijst op de eerste testritten die in aantocht zijn.

Merlin’s Mayhem is 18 meter hoog en 397 meter lang. De achtbaan is voorzien van onboard muziek.

 

 

Bron en foto’s: American Amusement Park Museum and Club