LEGOLAND California kondigt nieuwe attractie aan

General manager Peter Ronchetti mocht onlangs op een persconferentie aankondigen dat het park in 2018 een nieuwe attractie zou openen. Behalve de nieuwe attractie komt er ook een nieuwe 4d-film. In de lente van 2018 opent het park ook het LEGOLAND® Castle Hotel

 

 

Volgend jaar zal LEGOLAND California de attractie LEGO® City Deep Sea Adventure openen. Bij deze darkride neem je plaats in een duikboot, die je effectief meeneemt onder water. Tijdens de tocht kunnen de bezoekers 2.000 verschillende zeedieren ontdekken, waaronder Pijlstaartroggen en verschillende soorten haaien.

 

 

De nieuwe attractie zal geopend worden in de zomer van 2018. De bezoekers zullen in een duikboot op expeditie gaan, waarbij ze op zoek zijn naar de verloren schat van een gezonken LEGO scheepswrak. Onder water zullen, behalve de echte dieren, ook LEGO octopussen te ontdekken zijn en LEGO duikers. Op interactieve schermen kunnen de bezoekers juwelen, parels en goudstukken helpen vinden.  De attractie zal acht duikboten krijgen, waarin telkens plaats is voor twaalf personen.

De attractie opent in de zomer, maar in de lente opent het park al haar nieuwste LEGOLAND Castle Hotel. Het hotel zal 250 kamers tellen en kan je kiezen uit verschillende thema’s die verwerkt zitten in de kamers: Ridders en draken, Magische tovenaars en de prinsessen kamer.

 

Bron en foto: LEGOLAND