Legoland Californië viert haar 25ste verjaardag met opening Dino Valley

LEGOLAND Californië viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Naast talrijke festiviteiten opent het familiepretpark ook het nieuwe themagebied Dino Valley. Daarnaast zal er voor het eerst een Lego-parade door het park trekken.

 

In Dino Valley ervaar je hoe het is om tussen talloze dinosaurussen te vertoeven en stort je je in talloze avonturen. Want het nieuwe themagebied krijgt twee compleet nieuwe attracties: Explorer River Quest en DUPLO Little Dino Trail. Daarnaast maakt de bestaande achtbaan Coastersaurus ook deel uit van de nieuwe Dino Valley.

 

Explorer River Quest word teen boottochtje waarbij je Lego-dinosaurussen tegenkomt, waaronder een T-Rex. Duplo Little Dino Trail is een safaritochtje waarbij je Duplo-dinosaurussen tegenkomt.

Naast de attracties zal er in het gebied een bouw- en speelruimte komen, typisch voor Lego. In Dino Outpost leren jonge bezoekers hoe ze met de kleurrijke blokjes prehistorische dieren kunnen bouwen. Ze kunnen er ook fossielen en botten opgraven.

 

 

Lego Parade

Voor het eerst zal in dit park een Lego-parade rondtrekken. De parade maakt indruk met spectaculaire paradewagens die zijn ontworpen om bij verschillende Lego IP’s te passen. Deze omvatten Lego City, Lego Pirates, Lego Ninjago, Lego Friends, Lego City Deep Sea Adventure en Lego Duplo.

 

 

2025: nog een nieuwe zone

In 2025 zal opnieuw een nieuwe themazone openen, ditmaal Lego Galaxy. Veel is hierover nog niet bekendgemaakt, maar er zal een indoor achtbaan gebouwd die een lancering bevat.

 

Bronnen: Legoland California, Themepark Central, Blooloop