Fantasy Island sluit thrillride G-Force

Het Engelse pretpark Fantasy Island gelegen aan de Engelse zuidkust in Lincolnshire, kondigde via haar facebookpagina aan een van haar thrillrides te sluiten aan het einde van het seizoen. Het gaat om de attractie G-Force. Deze booster zou de enige zijn die Fabbri gebouwd heeft.

 

Fantasy Island vertelde op haar facebookpagina afscheid te nemen van G-Force, een unieke boosterattractie van de Italiaanse bouwer Fabbri.  De attractie zou aan het einde van het seizoen verwijderd worden uit het park.

 

 

G-Force werd in 2016 geopend in het park, maar was geen onbekende. Deze attractie stond namelijk al van 2002 tot en met 2003 in het park, maar werd nadien verkocht omwille van aanhoudende technische problemen. Nu valt dus definitief het doek over deze attractie.

Fantasy Island kocht voor dit jaar heel wat nieuwigheden aan. Ze investeerden maar liefst £3.5 miljoen in het park. De nieuwe investeringen kwamen er nadat het park in 2016 noodgedwongen werd overgenomen.

Er wordt verteld dat men ook voor 2018 zal gaan investeren in het park, om zo nog meer aan te kunnen bieden aan de bezoekers. Wat men precies zal openen blijft nog even geheim.

 

 

 

Bron en foto: Fantasy Island