Conny-Land opende nieuwe attractie

Het Zwitserse pretpark Conny-Land, onder de pretparkfans gekend voor de speciale achtbaan Cobra, opende dit jaar een gloednieuwe lasertempel. Bij deze attractie moet je proberen een parcours af te leggen zonder de laserstralen te raken.

 

Het Zwitserse park Conny-Land opende dit jaar behalve een kinderachtbaan, ook een laserattractie. Wie deze attractie betreedt zal zich Tom Cruise in Mission Impossible wanen. Het is bij deze Laser Temple de bedoeling door een donkere kamer te raken, die gevuld is met mist en laserstralen. Door je vaardigheid en precisie kan je deze opdracht tot een goed einde brengen.

 

Wie een laserstraal raakt faalt in zijn of haar missie. Want zodra een laserstraal doorbroken wordt komen er strafseconden bij je score, welke je zo laag mogelijk moet proberen te houden.

 

Bron en foto’s: Conny-Land