Pleasurewood Hills opende nieuwe familieattractie

Het Engelse pretpark Pleasurewood Hills opende onlangs haar nieuwe Darkride Rootin Tootin Target Trail. Deze vervangt de oude Darkride Hobs Pit, een spookhuis dat opende in 2013. De nieuwe attractie is alvast zeer kleurrijk.

 

In Engelse pretpark Pleasurewood Hills worden de laatste jaren heel wat attracties vervangen en vernieuwd. Zo sloot onder andere de klassieke achtbaan Rattlesnake. In 2016 sloten ook Sky Hooks, een zweefmolen die opende in 1999, en het boottochtje Tales of the Coast dat de deuren open deed in 1984. Hier kwam een nieuwe zweefmolen voor in de plaats.

 

 

In de nieuwe laser shooter Darkride help je de oude Sam Hobs om mijnwezens te stoppen die een goudmijn proberen op te blazen met dynamiet. Je strijdt ook tegen elkaar om de meeste punten te scoren.

 

Bron en foto’s: Pleasurewood Hills