Bello Nock, bekend van een show in Toverland, stunt in America’s got Talent

Bello Nock, een Amerikaanse stuntman, raakt bij ons bekend doordat hij vorig jaar optrad in het Nederlandse park Toverland. De man haalde straffe kunstjes uit tijdens zijn shows, maar de strafste stunt bewaarde hij voor zijn deelname aan het Amerikaanse programma America’s got Talent.

 

Vorig jaar trad Bello Nock nog op in een stuntshow in het Nederlandse Toverland, dit jaar zit hij in de talentenshow America’s Got Talent. Bello Nocks’ handelsmerk is zijn kapsel, maar vooral ook het feit dat hij graag de zwaartekracht tart. In Toverland deed hij dat op 22 meter hoge palen en het Wheel Of Wonder, in de talentshow wordt hij uit een kanon afgeschoten.

 

 

Bello Nock beloofde Simon Cowell alles uit de kast te halen met een spectaculaire stunt, en die belofte kwam hij na. Hij werd uit een kanon afgeschoten, over een helikopter met draaiende propeller, een stunt die niemand hem succesvol voordeed. De enige die het geprobeerd hadden, zouden er volgens Bello Nock niet in geslaagd zijn of ernstige letsels hebben opgelopen.

 

Wie graag de show in Toverland opnieuw bekijkt kan dat in dit fotoalbum.

 

Bron: America’s Got Talent