De nieuwe show van Toverland vindt plaats op grote hoogte

Toverland nodigt dit jaar de Comic Daredevil Bello Nock uit voor een spannende parkshow.  Het typetje Bello Nock is zeer herkenbaar aan het hoog opstaande kapsel. Deze artiest balanceert op grote hoogtes en haalt daar spannende stunts uit.

De show vindt plaats op de waterspeelplaats waar een podium gebouwd werd. Driemaal per dag kunnen de bezoekers genieten van deze stuntman. De shows vinden plaats om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur tijdens de normale openingsdagen en om 15.00 uur, 17.00 uur en 19.30 uur tijdens de midzomeravonden.

 

Tijdens de show beklimmen de stuntmannen twee 22 meter hoge palen, waarmee ze heen en weer zwieren. Een andere artiest bouwt dan weer een hoge stoelentoren waarop hij kunstjes uithaalt en ook het Wheel Of Wonder vormt een belangrijk onderdeel van de show.

 

We woonden de show bij en zorgden voor enkele mooie foto’s.