Fotoalbum: Nigloland – mei 2017

Themeparkfreak Dries bezocht het Franse park Nigloland. In dit park wordt heel veel aandacht besteed aan een goede beleving en heel veel aankleding. De grootste achtbaan van het park is Alpina Blitz. Deze werd gebouwd door Mack Rides en opende in 2014. Met een hoogte van 33 meter en een snelheid van 83 km/u zorgt deze mega coaster voor de nodige adrenaline. Met Spatiale Expérience bouwde Mack Rides een indoor achtbaan voor het park, volledig in een ruimte thema. Verder vind je ook nog een bijzonder soepele wilde muis van deze bouwer terug in het park. Met Bobsleigh heeft het park een klassieke Schwarzkopf Coaster, maar het lijkt er op dat deze het park zal verlaten. In 2015 opende het park een 100 meter hoge vrijevaltoren, die in een prachtig middeleeuws kasteel gebouwd werd.