Energylandia pakt uit met stuntshow

Het Poolse pretpark Energylandia pakt dit jaar uit met een stuntshow. Het park lijkt maar niet te stoppen want het opende ook al verschillende nieuwe attracties dit jaar. Zou staan er maar liefst 19 nieuwigheden op de planning naast alle nieuwe attracties die de voorbije jaren al openden.

 

 

In de nieuwe stuntshow die het park opvoert is een coole mix te zien tussen verschillende stunts. Dit zowel met auto’s, moto’s alsook met fietsen. In de stuntshow strijden de misdadigers tegen de politieagenten die hen proberen te arresteren.  

 

Nieuwe attracties

Eerder dit jaar pakte Energylandia al uit met een watercoaster, een Rapid River (de ronde bootjes), een Vikingdorp, een Zwitsers dorp, een volledige nieuwe ingang in de vorm van een kasteel, een spillwater attractie, een Family Boomerang Coaster en een tiental nieuwe kinderattracties. Ook verschillende bestaande attracties werden gethematiseerd. Voor volgend jaar staat dan weer de grootste hyper coaster van Europa op de planning!

 

 

Foto’s: Energylandia