Alton Towers breidt kinderzone uit met twee attracties

De meeste fans zitten voornamelijk te wachten op SW8, de houten achtbaan die in opbouw is in Alton Towers. Maar het park zit ook elders niet stil. Dit jaar heropent men twee attracties die al geruime tijd gesloten bleven en twee nieuwe. De nieuwe attracties zullen terug te vinden zijn in het kindergebied dat volledig in Cbeebies thema gekleed is.

 

Met SW8 in aantocht zijn de fans vooral benieuwd naar de houten achtbaan die gebouwd wordt in het park. Maar Alton Towers zit niet stil, ook Hex en de kinderrijschool worden dit jaar heropend.  Nog meer nieuws komt er uit de kinderafdeling van het park.

In Cbeebiesland wordt sinds vorig jaar gebouwd aan een gloednieuw hotel dat dit jaar moet openen. In 2015 opende het park nog een nieuwe achtbaan in dit gebied en dit jaar komen er alweer twee nieuwe attracties bij.

Go Jetters en het Furchester Hotel, dit worden de nieuwe toevoegingen aan dit gebied. Go Jetters wordt een draaimolen met ruimteauto’s, die op en neer gaan. Het Furchester Hotel wordt een soort live show. De bezoekers kunnen het hotel binnenwandelen samen met personages uit de kinderreeks de komst van Chick Swagger voorbereiden. De nieuwe show zal de jonge bezoekers doen mee dansen en zingen op bekende deuntjes uit de serie. Furchester Hotel is een Engelse serie op het Cbeebies kanaal die geinspireerd werd op Sesamstraat, zo zal je ongetwijfeld de grote gele vogel vergelijken met de grote blauwe vogel Pino uit Sesamstraat.

Bron en foto’s: Alton Towers