Alton Towers heropent twee attracties in 2017

Alton Towers zal opnieuw, na een stevige revisie, twee van haar bestaande attracties heropenen. Daarmee wordt het attractieaanbod terug wat uitgebreider. Een paar jaar geleden sloot het park  heel wat attracties.

 

In 2015 daalde de bezoekersaantallen van het pretpark zienderogen. Dit kwam door het ongeluk met de achtbaan The Smiler. Het pretpark verloor maar liefst de helft van de bezoekers ten opzichte van het jaar voordien. Door dit dalende bezoekersaantal, was het park verplicht om heel wat attracties te sluiten om de kosten te drukken. Gelukkig stegen deze bezoekersaantallen weer in 2016. Terecht, want Alton Towers is een prachtig pretpark met heel wat toffe attracties, waaronder maar liefst 9 achtbanen.

De eerste attractie die terug heropent is Hex – Legend of the Towers. Deze Madhouse, van de Nederlandse bouwer Vekoma, wordt door vele fans bestempeld als een van de beste Madhouse in Europa. Bezoekers ontdekken hier een mysterieus verhaal over een geketende boom. De attractie werd gebouwd in 2000.

De tweede attractie die terug de deuren zal openen is de Driving School. In dit verkeerspark kunnen kinderen zich uitleven met de verschillende go-carts. Uiteraard dienen ze zich wel te houden aan de juiste wegcode. Na deze beleving, bestaat er de mogelijkheid om tegen betaling, een rijbewijs te laten printen als ze het goed hebben gedaan.

 

Bron: AltonTLC