Tweede Nickelodeon Universe themapark op komst

American Dream Center moet het grootste indoor entertainment centrum worden ter wereld. Dit project wordt gebouwd in Amerika, op enkele kilometers van New York City. De openingsdatum is momenteel gepland in 2018.

 

Het American Dream Center ging onlangs een samenwerking aan met Nickelodeon voor de bouw van een Nickelodeon Universe themapark. Het complex wordt in totaal 36 hectare groot en wordt onderverdeeld in meerdere zones. De Nickelodeon zone wordt ongeveer 3.5 hectare groot.

Het Nickelodeon park zal attracties krijgen die allemaal in het teken staan van de figuurtjes uit de tv series zoals Teenage Mutant Ninja Turtles en SpongeBob. Het park wordt gebouwd naar het voorbeeld van het originele Nickelodeon Universe park gelegen in Mall of America, een shoppingcenter dat eveneens in handen is van de investeringsgroep Triple Five.

 

Andere partners

Behalve Nickelodeon ging Triple Five al samenwerkingen aan met andere partners. Zo zal er een waterpark komen dat in het teken staat van Dreamworks. Dit moet het grootste indoor Waterpark ooit worden en figuurtjes gebruiken bij het thema als Shrek, Kung Fu Panda en How To Train Your Dragon.

Verder zal er ook een Legoland Discovery Center komen met een zwembad, attracties en een 4D-cinema. Ook zal je tussen de haaien kunnen wandelen in een haaientunnel die gelegen zijn in een Sea Life Center.

 

Geen Winkelcentrum

Triple Five maakt duidelijk dat dit niet zomaar een winkelcentrum wordt, maar een entertainment centrum, waar vijf verschillende themaparken komen. Verder komen er meerdere restaurants, shops en heel wat kleinere eetstandjes.

Het project zou moeten openen in de herfst van 2018.

 

Bron: Patch