K3 komt voor het eerst naar Plopsa Indoor Coevorden!

Plopsa Indoor Coevorden zet de herfstvakantie stevig in, want op maandag 17 oktober geeft K3 een spetterende liveshow in het mooiste indoorpark van Nederland!

 

Nadat ze zes weekends het beste van zichzelf hebben gegeven in de Belgische Plopsa-parken Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, maken Hanne, Klaasje en Marthe dit weekend voor het eerst hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden. Op maandag 17 oktober trakteren ze alle bezoekers op een daverende liveshow. “We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Coevorden te veroveren met onze leukste hits!”, zeggen Hanne, Klaasje en Marthe. “Trek dus allemaal jullie kleurrijkste danskleding of regenboogjurk aan en kom mee zingen en dansen! Wij kijken er alvast naar uit!”

Daarnaast gaat ook het halloweenprogramma aanstaande maandag van start. Van 17 t/m 30 oktober vieren Wickie de Viking en Halvar met alle bezoekers Halloween tijdens een leuke en spannende show!

De liveshows zijn inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via www.plopsa.nl . Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig (indoor)attracties, het optreden van K3 én de halloweenshow met Wickie de Viking.

 

Opgelet: Op 15 & 16 oktober is Plopsa Indoor Coevorden reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.