Nickelodeon Universe kondigt nieuwe attractie aan

Mall of America, waarin Nickelodeon Universe gelegen is kondigt de komst aan van een nieuwe thrill ride genaamd Shredder’s Mutant Masher. Deze zal in november openen.

De skyline van Nickelodeon Universe zal met de komst van deze attractie drastisch veranderen. De nieuwe attractie zal een oppervlakte beslaan van 5000 m2.De gasten zullen een mutatie ervaren in een intense attractie.

Vanaf de wachtrij zullen de gasten een mutatie-ervaring beleven, ze wandelen een laboratorium in dat in handen is van een gekke wetenschapper. Ze wandelen langs giftige opslagcontainers en restanten van eerdere experimenten. Dit alles zal de ervaring ten goede komen. De attractie zelf is een fribee gebouwd door Chance Rides. De Chance Revolution 20 kan je vaak zien op kermissen en pierparken. Na het ritje is de mutatie afgelopen. De berijders krijgen de kans om hun eigen gemuteerde foto aan te kopen, hierop zijn ze te zien met hoorns, insectenogen en andere effecten.

De attractie werd geïnspireerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles. Shredder is in deze serie een slechterik die verantwoordelijk was voor de transformatie van de Turtles.

“Shredder’s Mutant Masher zal een volledig interactieve ervaring worden voor alle berijders van kinderen tot jong volwassenen. Of je nu een fan bent van de Teenage Mutant Ninja Turtles of gewoon op zoek bent naar een attractie die de zwaartekracht tart, deze nieuwe attractie geeft je een adrenalinevolle ervaring vanaf wanneer je de wachtrij in loopt.” Verteld Jill Renslow, de Senior Vice President en marketing manager van Mall Of America.

De attractie neemt de plek in van de verdwenen Danny Phantom’s zone. Bij de attractie hoort ook een nieuwe shop waar je Teenage Mutant Ninja Turtles en andere Nickelodeon spullen kan kopen. Dit is de twede Teenage Mutant Ninja Turtles attractie die opent in het park.

Bron: Coasterchitchat

Foto: Nickelodeon Universe