De Plopsa-parken zetten alle singles in de bloemetjes. Het park doopt ‘Singles Day’ om tot ‘Singles Weekend’ en ontvangt alle vrijgezellen aan de helft van de prijs tijdens het verlengde weekend van 11 tot en met 14 november.

 

Singles Day’ vindt officieel plaats op 11/11, een dag die symbolisch enkel uit enen bestaat en laat nummer 1 nu net symbool voor ‘alleen’ of ‘single’ staan. De feestdag is geleidelijk aan in populariteit gestegen en is nu een van de grootste online winkeldagen. Om alles nog grootser te maken, doopt Plopsa ‘Singles Day’ om tot ‘Singles Weekend’ op 11, 12, 13 en 14 november. Tijdens het verlengde weekend krijgen vrijgezelle bezoekers toegang tot alle Plopsa-parken aan de helft van de prijs. Vergezellende kinderen kunnen ook van dit voordeel genieten. Het speciale singles-ticket kan enkel online aangekocht worden via de officiële webshop van het desbetreffende park.

« Genoeg met het swipen, het is de ideale dag om andere single ouders te leren kennen tijdens een ritje op een rollercoaster bijvoorbeeld, misschien wel het begin van iets moois. », zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

De actie is enkel geldig in de webshops van de parken met de promocode ‘SINGLE’. Voor meer info en tickets: https://www.plopsalanddepanne.be/nl/singles-weekend-tickets-aan-50