The Great Escape krijgt een nieuwe waterattractie in 2017

Het populaire waterpark van The Great Escape,  Splashwater Kingdom, gaat in 2017 voor groter, beter en vooral natter! Het park kondigde de bouw aan van Bonzai Pipelines, een duellerende glijbaan. De attractie zal een hoge aantrekkingskracht hebben door de snelheid en onverwachte bochten.

 

“Bonzai Pipelines biedt een opwindende ervaring aan die gepaard gaat met vriendschappelijke competitie”, vertelt Eric Gilbert, president van het park. “ Deze combi glijbaan zal een super uitbreiding zijn voor het waterpark en een nieuwe manier bieden om afkoeling te zoeken”, voegt hij eraan toe. ”Van onze thrillrides tot onze kindergebieden en het gratis waterpark, geen enkel ander pretpark biedt zoveel aan, voor de ganse familie als wij en we zijn blij dit in 2017 verder uit te breiden.”

 

Het glijbaancomplex wordt 10 meter hoog en je zoeft doorheen 94 meter glijbaan vol bochten. Dit unieke design bied je een opwindende body slide aan. Bonzai Pipelines zal twee fel gekleurde glijbanen bieden en wordt de 10de attractie van het waterpark.