Nieuwe achtbaan in opbouw bij de fabriek van Vekoma in Nederland

In Vlodrop bij de thuishaven van Vekoma, is momenteel een nieuwe achtbaan in opbouw. De achtbaan wordt een nieuw prototype van de Nederlandse achtbaanbouwer.

 

Vekoma is bezig met de bouw van een nieuw prototype achtbaan op de testterrein bij haar Nederlandse fabriek in Vlodrop. De achtbaan wordt opgebouwd zodat het nieuwe prototype getest kan worden. Na de test zal de achtbaan terug afgebroken worden, want het is niet de bedoeling dat de achtbaan daar blijft staan. Hoe deze achtbaan er juist zal uitzien of in welk park de achtbaan zal komen te liggen, is nog niet bekend. Toch blijft het alvast interessant om de bouw te volgen, wie weet komt de achtbaan wel ergens naar een pretpark in de buurt of zijn er nieuwe opvallende technieken te spotten. Alle nieuwe foto updates kan je hier bekijken.

 

Op de nieuwste bouwfoto’s van de achtbaan is te zien dat het niet zomaar een achtbaan zal worden. Aan de supports die geplaatst zijn kunnen we zien dat het of om een Inverted Coaster gaat of om een Flying Coaster.

 

Ook vorig jaar werd er in Vlodrop een achtbaan opgebouwd. Het ging toen om een gigantische blauwe achtbaan voor een Chinees winkelcentrum. Het winkelcentrum is zo groot dat er ook nog twee andere achtbanen in geplaatst werden.

 

Nieuwe bouwfoto’s:

Volg de bouw van het project hier op de voet.

 

 

Foto’s: Sjaak van Horne