Derde beste paasvakantie ooit voor Belgische Plopsa-parken

Plopsa-parken ontvangen 190.000 bezoekers tijdens de paasvakantie

 

Maar liefst 190.000 enthousiaste bezoekers zakten gedurende de paasvakantie af naar Plopsaland De Panne, het waterpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo. “Ondanks het wisselvallige weer en de terreurdreiging, alweer een erg mooi resultaat!”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, opgetogen. “Afgelopen paasvakantie was hiermee de derde beste ooit. Bovendien zien we onze bezoekersaantallen op jaarbasis in stijgende lijn gaan in vergelijking met voorgaande jaren. Dat is een mooie evolutie die we bestendigen door te blijven investeren. Deze zorgen er samen met de vele shows en evenementen voor dat er altijd wel iets nieuws te ontdekken en beleven valt in onze parken. Dat werpt zeker zijn vruchten af.” Zo werd het startschot voor de paasvakantie gegeven met een wereldrecord paaseieren rapen in de vier Belgische Plopsa-parken.

 

Plopsa Indoor Hasselt ontvangt 55% meer bezoekers

De voorbije paasvakantie genoten ruim 55% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar van een dagje plezier in Plopsa Indoor Hasselt, dat dit jaar zijn 10e verjaardag viert. “We zijn verheugd dat zoveel Plopsa-fans er samen met ons een geslaagd feestjaar van maken!”, zegt Carmine Frisenda, operations coördinator van het indoorpark. “Ook deze paasvakantie hadden we weer een uitgebreid evenementenprogramma.”, verklaart hij de stijging. “Daarnaast hebben we als bijkomende troef dat we naast de enorme indoorzone, ook een ruime buitenzone met verschillende attracties hebben. Dat zorgt ervoor dat men zich bij wisselvallig weer makkelijk van binnen naar buiten kan verplaatsen, en omgekeerd.”