Universal Orlando stelt de wezens uit Skull Island voor

Universal Orlando kondigde onlangs aan dat het binnenkort een nieuwe attractie zal openen rondom de figuur King Kong, genaamd “The Reign of Kong”.

Naast King Kong zullen er nog heel wat andere mysterieuze wezens hun intrede doen in de attractie. Het park maakte onlangs bekend welke andere wezens dat exact zullen zijn.

 
Arachno-claw:
Deze vleesetende spinnensoort leeft in de moerassige onderwereld van de donkere grotten, verspreid over het gehele eiland. Ze voeden zich voornamelijk met dode of manke dieren, maar zijn zeker niet vies van een vers hapje. Met zijn 6 poten en krabachtige klauwen, is hij een uitstekende rover.

Arachnoclaw

Carnictis:
Deze gigantische slakachtige wordt blind geboren, zonder ogen of gezicht. Maar mispak je niet aan dit wezen. Zijn weerzinwekkende mond, voorzien van scherpe tanden, weet andere dieren in 1 hap binnen te zwelgen.

Carnictis

Decarnocimex:
Waarschijnlijk één van de grootste en agressiefste grotbewoners op het eiland.
De Decarnocimex valt alles aan wat kleiner of zwakker is dan hem zelf. Hij kent geen genade.
Het wezen heeft het uiterlijk van een gigantische sprinkhaan, voorzien van vlijmscherpe kaken en klauwen. De prooi wordt letterlijk in stukjes gesneden.

Decarnocimex

Terapusmordax: 

Dit zijn de grootste vliegende dieren op het eiland. Met een spanwijdte van 3 meter is hij een mobiel monster. Ze leven in kolonies nabij de grotten waar de Arachno-claw zich schuilhouden. Deze wezens hebben een opvliegend karakter en zijn snel geïrriteerd.
Hun hoektanden zijn hun beste wapen, hiermee doorboren ze elke prooi.

Terapusmordax

Vastatosaurus Rex:
De Vastatosaurus Rex is de grootste en indrukwekkendste dinosaurus dat op het eiland leeft.
Hij verschuilt zich graag in de enorme junglegebieden. Ondanks zijn grote en plompe omvang, is hij toch een geduchte jager. Zelfs wanneer hij snel loopt, weet hij met behulp van zijn staart snel van richting te veranderen, maar zijn belangrijkste troef zijn uiteraard de scherpe tanden waarmee hij door merg en been kan bijten.

Very

King Kong:

De ster van de attractie is natuurlijk de bekende King Kong. Iedereen kent deze reuzenaap uiteraard van de films. Geen aap om zonder handschoenen…en een deftig wapenarsenaal…aan te pakken, me dunkt.

 

Bron: Attractionsmagazine