Walibi Holland zal ook in 2017 en 2019 een nieuwe grote attractie openen!

Goed nieuws, Walibi Holland zal ook in 2017 en 2019 een nieuwe grote attractie openen. Dit nieuws werd bekend gemaakt door de directrice Mascha van Till in een interview op de Nederlandse radiozender BNR.

Over een kleine twee maand zal Walibi Holland een grote nieuwe achtbaan openen, Lost Gravity. Maar deze nieuwe achtbaan met 2 inversies wordt niet de enige investering die Walibi Holland de komende jaren zal doorvoeren. Volgend jaar al, in 2017, staat er een nieuwe thrill ride op de planning. De attractie heeft voorlopig de werknaam ‘Brain Trip’ en komt te liggen in de buurt van de nieuwe achtbaan Lost Gravity. De nieuwe thrill ride gaat verder op het succes van The Clinic, een spookhuis dat in 2016 opende op de zelfde locatie tijdens de Halloween periode. Het belooft alleszins iets speciaals te worden: “Het wordt een project van een ander kaliber. Je gaat iets ervaren.”, aldus directrice Mascha van Till. Alle over het nieuwe project kan hier terug vinden.

 

Ook in 2019 staat een nieuwe investering op de planning. Amper drie jaar na Lost Gravity zal Walibi Holland opnieuw een grote nieuwe achtbaan krijgen.  De attractie zal helemaal anders worden dan Lost Gravity en achtbanen uit andere pretparken: “We zoeken altijd naar dingen die je in een ander park niet tegenkomt. Ik ben er echt van overtuigd dat alles wat je doet binnen je werk, het in alles onderscheidend moet zijn, want anders heb je geen bestaansrecht. Op die manier zorgen we bij Walibi Holland dat je de achtbaan beleefd zoals nergens anders.” De nieuwe achtbaan zal groots worden, het budget zal nog hoger zijn dan het budget voor Lost Gravity.

Beluister hier het interview vanaf minuut 23.

 

Bron: BNR Nieuwsradio, Looopings