Enkele strip en cartoon personages krijgen dit jaar een evenement in Bellewaerde

Dit jaar pakt Bellewaerde uit met enkele nieuwe evenementen, deze zullen in het teken staan van het stripfiguur Jommeke en de personages uit Nickelodeon.  Verder komen ook de zomernocturnes terug en Halloween zal ook dit jaar in teken staan van Fiesta Mortal.

 

Op 26 maart opent het park weer de deuren voor een seizoen vol Puur Avontuur. Eind april organiseert het park al haar eerste evenement, op deze dagen zullen er personages van de Nickelodeon rond lopen in het park.

Eind juni zal het einde van de examens gevierd worden in het park, tijdens het After School Party evenement kunnen de scholieren alle stress vergeten.

Tijdens de zomervakantie zullen ook de zomernocturnes opnieuw georganiseerd worden, deze gaan door op 23 en 30 juli en op 6, 13 en 20 augustus, op deze dagen is het park geopend van 10 u tot 22 u. Er wordt deze dagen heel wat extra animatie voorzien.

Op 13 juli komt Jommeke naar het park, dit ter ere van het 281ste album uit de stripreeks dat de naam ‘Jommeke in Bellewaerde kreeg. Je zal op deze dag je favoriete stripheld ontmoeten.

Met Halloween zal Eduardo opnieuw zijn opwachting maken, Fiesta Mortal zal net als vorig jaar zorgen voor heel wat enge momenten.

De engste avond van het seizoen, de Halloween Night KNT, zal op 28 oktober opnieuw georganiseerd worden, op deze dag is het park geopend van 18 tot 23 u, voor beklijvende ervaring, die veel enger is als het gewone Halloween gebeuren, voor deze avond wordt steeds gewerkt met voorverkooptickets.

De Halloween nocturnes vallen dit jaar op 22, 29 en 31 oktober en op 1 en 5 november. Tijdens deze nocturnes is het park geopend van 10u tot 21 uur, de dag wordt telkens afgesloten met vuurwerk.

 

Bron: Bellewaerde

Foto: Themeparkfreaks