Meer nieuws over het Far West gebied in Mirabilandia

Onlangs werd er een eerste tipje van de sluier opgelicht in Mirabilandia, over het nieuwe gebied ‘Far West Valley’. Het gebied dat zal ontstaan tussen de vrije val torens en Niagara. Mirabilandia zal hiermee een tweede volledig themagebied creëren, nadat vorig jaar het dino gebied afgewerkt werd.

 

Voor de creatie van het nieuwe gebied wordt beroep gedaan op Neverland, een Belgisch bedrijf onder leiding van Kurt Heerman.  Het bedrijf zal instaan voor alle themaobjecten in deze zone, waarvan opnieuw twee concepttekeningen vrij werden gegeven.

 

Op de eerste zien we Fort Alamo, hier zullen meerdere gebouwtjes opgetrokken worden in een typische cowboy/western stijl. Verder zal er een Bull Ride komen, waarop mensen kunnen bewijzen hoe goed ze zijn in het temmen van een wilde stier.

Op de tweede tekening zien we de Rio Negro oil company, dit olie bedrijf zal gebouwd worden rond de twee vrije val torens, van S&S. Ook hier heel wat oog voor detail, maar vooral ook voor comfort, want de wachtrij zal overdekt worden.

 

Bron: Mirabilandia