Neverland voorziet Timber in Walibi Rhône-Alpes van thematisering

De nieuwe achtbaan in Walibi Rhône-Alpes staat al bijna volledig recht in het Franse Walibi parkje, deze zal in het voorjaar van 2016 openen. Bij deze attractie zal ook een volledig nieuwe themagebied horen.

 

De nieuwe zone rond de achtbaan zal Explorer Adventure gaan noemen, in deze zone werd ook de wilde muis achtbaan opgenomen en zal een nieuwe Barnyard attractie van Zamperla openen. Ook het horecapunt ‘Wild Rock Café’ zal volledig gerenoveerd worden en zal opgenomen worden in het nieuwe thema.

 

Voor de aankleding van deze zone en de attracties werd gekozen voor het Belgische bedrijf Neverland Themepark Projects, een bedrijf dat bij ons ook bekend staat om het werk dat ze verrichten in de Plopsa – parken. Onlangs mochten we bij hen nog op bezoek gaan.

 

Dit volledig project zal ongeveer € 5 miljoen gaan kosten. Het grootste bedrag dat ooit in een keer in Walibi Rhône-Alpes geïnvesteerd werd. De achtbaan wordt gebouwd door de Gravity Group. Voor de themamuziek werd beroep gedaan op IMAscore.

 

Bron: Wonderworldweb