Slagharen opent nieuwe Cowboy Cottages

Op 24 oktober 2014 werd Wouter Dekkers algemeen directeur van het Nederlandse pretpark Slagharen. Voordien deed hij al heel wat ervaring op in een gelijkaardige functie in het Duitse “Movie park Germany’. Het ideale moment dus om zijn kennis en kunde over te bregen naar Slagharen.  Sinds zijn komst werd al deftig geinvesteerd in een volledig nieuw zwembad, genaamd. Aqua Mexicana. Nu is het vakantiepark, dat net naast het pretpark is gelegen, aan de beurt.

Gedurende de winterperiode (na de kerstvakantie) zullen alle bestaande Arizona bungalows verbouwd worden tot sfeervole gethematiseerde Cowboy Cottages.

Elke accomodatie is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen (tot 18 jaar).  Het  meubilair en de decoratie binnenin, werd speciaal ingevoerd vanuit de Amerikaanse staat Texas.
Overal vindt men verwijzingen naar het Wilde-Westen. Texas-sterren, lasso’s en hoefijzers en schedels horen daar uiteraard bij.  Ook aan de kledij werd gedacht, wat dacht je van een koeienhuid en cowboylaarzen. Doe eens lekker Clint Eastwood na, waan je als een echte cowboy gedurende je  gehele verblijf.

De cottages zijn voorzien van dubbel geisoleerd glas, hebben extra verwarmingselementen en zullen worden voorzien van volledig nieuwe matrassen in de stapelbedden.

Ook aan uw trouwe viervoeter werd gedacht, enkele van deze cottages zullen worden voorzien op huisdieren.

De verwachte openingsdatum voor deze nieuwe verblijfsaccomodaties staat gepland op 18 maart 2016.

Mocht je nu toch al reeds een Arizona bungalow geboekt hebben, geen stress, je krijgt een upgrade naar het ‘Hacienda type’.

 

Bron:Slagharen