Rollercoaster Tycoon World Beta: review

Een rustige dag in het weekend, buiten regent het stevig door. De koude wind slaat je om de oren. Wat gaan we vandaag doen vraag je je misschien af?
Wat denk je er van om zelf eens een virtueel pretpark te bouwen?
Dan hebben we goed nieuws voor jou. Afgelopen weekend werd de Beta-versie van Rollercoaster Tycoon World vrijgegeven. Alle gamers die dit spel reeds hebben besteld via een pre-order kunnen deze versie al downloaden, onder meer via het online game-platform Steam.

Voor wie niet zo vertrouwd is met pc-games: Een Beta-versie van een computerspel is een testversie. Als een programma in het Beta-stadium zit, wil dat zeggen dat het bijna klaar is om uitgebracht te worden. De bedoeling van de Beta, is om (een deel van) het spel deftig te laten testen door gamers, alvorens het volledige spel op de markt te brengen.

Na een eerste blik op deze game, blijkt alvast dat de graphics er zeer zeker op vooruit zijn gegaan.
Niet enkel de graphics kregen een upgrade, ook het systeem om een achtbaan te ontwerpen, werd volledig herbekeken. Het is nu mogelijk om je achtbaan track te doen draaien in elke hellingsgraad van jouw keuze.

Het volledige spel zal in december 2015 gereleased worden. Wij kijken er alvast naar uit  🙂
Filmpje: Atari