Jacques Vermeire onthult ster op ‘Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne

Donderdag werd Jacques Vermeire op feestelijke wijze onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van zijn ster op de ‘Story Walk of Fame’.

22790970892_dfda4e44e7_k

De populariteit van Jacques Vermeire neemt ongeziene omvang aan. De tweede F.C. De Kampioenenfilm, waarin Jacques een comeback maakt als garagehouder en Vlaanderens populairste slechterik DDT, is een voltreffer in de bioscoop. Daarnaast bracht hij recentelijk zijn boek ‘De Man met de Pet’ uit én staat hij sinds kort op de planken met zijn gloednieuwe zaalshow ‘Veel Vijven en Zessen’, die hij ook zal brengen in het Plopsa Theater.

De ideale gelegenheid voor Plopsa om dit toptalent in de bloemetjes te zetten. Jacques Vermeire maakte gebruik van de Plopsa-Kusttram om Plopsaland De Panne te bereiken. Onder grote belangstelling en begeleid door vrolijke fanfaremuziek werd de publiekslieveling naar de ‘Walk of Fame’ getroond, waar de ster onthuld werd. “Het is gelukt!”, aldus een bijzonder opgetogen Jacques Vermeire. “Ik heb alles uit de kast gehaald: mijn acteerprestaties, verschillende zaalshows, een boek,… Ja, echt àlles heb ik uit de kast gehaald. Dus, ik ben verheugd en oprecht vereerd dat ik deze ster krijg.”

Het is dus niet de laatste keer dat Jacques Plopsaland vereerd met een bezoekje. Op 1 april 2016 brengt hij in het Plopsa Theater ‘Veel Vijven en Zessen’ ten voordele van Make-a-Wish. De wensorganisatie is erg blij met dit initiatief. “Make-A-Wish Vlaanderen heeft al vele jaren een heel fijne samenwerking met Plopsa, die verder gaat dan enkel wensvervullingen. Met de opbrengst van de zaalshow zullen weer heel wat hartenwensen van onze ernstig zieke kinderen kunnen vervuld worden.”