Nigloland sluit een geweldig seizoen af met 550.000 bezoekers in 2015

Met 550.000 bezoekers in 2015 breekt Nigloland het vorige bezoekersrecord dat het park in 2014 gevestigd had. Het park blijft het goed doen dankzij de duizelingwekkende achtbaan Alpina Blitz.

Nigloland beleefde een fantastisch seizoen met 550.000 bezoekers in 2015. Het park bouwt zo voort op de goede reputatie die ze dankzij Alpina Blitz hebben opgebouwd. De aantrekkingskracht van deze achtbaan heeft het park meer bekendheid gegeven in Frankrijk en Europa. De zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding van Nigoland en de talrijke leuke attracties maken dit park zeer aantrekkelijk.

Ook het Halloween event van Nigloland, Nigloween, zorgde alleen al voor 112.000 bezoekers in de maand oktober. Elk jaar wordt Nigloland getransformeerd in een prachtig decor met prachtige animaties en ’s avonds vuurwerk. Een echt hoogtepunt. Nigloween heeft zich gevestigd als een belangrijk evenement voor het park. Het goede weer en late herfstvakantie zorgde er mede voor dat Nigloween zoveel bezoekers lokte.

De vooruitzichten voor 2016 zien er ook veelbelovend uit.

Philippe Gélis, mede-oprichter en mede-eigenaar van het park, toont duidelijk zijn enthousiasme. Het publiek reageerde weer tevreden en dat is de drijvende kracht van ons bedrijf. Met twee belangrijke nieuwigheden in 2016 toont Nigloland hoge ambities. We zullen niet één, maar twee fantastische familie-attracties openen in 2016. Le Donjon de l’Extrême, een unieke roterende toren en La Tour des Petits Fantômes voor de kleinere gasten. We hopen daarom onze doelstellingen te bevestigen en ons doel van meer dan 600.000 bezoekers te behalen.