Delirium wordt de nieuwe attractie van Kings Dominion

Kings Dominion een park gelegen in Virginia, Amerika nam nog maar net afscheid van Shokwave, een stand up coaster (staande achtbaan) gebouwd door Togo. Lang wordt er echter niet gewacht om die lege locatie opnieuw op te vullen.

 

In een persbericht kondigde het park Delirium aan als nieuwe attractie voor 2016. Delirium is een grote frisbee attractie, zoals wij die kennen van Sledge Hammer in Bobbejaanland. 40 berijders kunnen gelijktijdig in stappen voor een ritje dat hen met een slingerbeweging tot op een maximumhoogte zal brengen van 35 meter. De attractie heeft een maximum hellingsgraad van 120°.

De attractie zal openen in de Candy Apple Cove zone van het park, op de plek waar de net gesloten Shokwave achtbaan stond.

“Adrenaline kan je hier in Kings Dominion vinden in alle formaten en kleuren en de toevoeging van Delirium toont onze inzet om alle gasten een topervaring te bezorgen”, vertelt Pat Jones, de general manager van het park. “Wij vinden het belangrijk een uitgebreide waaier aan attracties aan te bieden waar alle generaties van kunnen genieten. Delirium wordt een super toevoeging aan ons park.

Foto’s: Kings Dominion