Gert Verhulst doneert bloed in Plopsaland De Panne

Plopsa verkrijgt het certificaat ‘Onderneming met een hart’ tijdens de eerste bloedinzameling in samenwerking met het Rode Kruis Vlaanderen.

Plopsaland De Panne verwelkomde deze avond heel wat bloeddonoren in de Foyer van het Plopsa Theater. Het park kon hiervoor rekenen op het enthousiasme van zijn personeel, maar ook een mooi aantal bezoekers toonden hun goed hart en besloten hun parkbezoek af te sluiten met een donatie. Na afloop kregen alle donoren een lekkere traktatie aangeboden door IJsboerke.  “We vinden het zeer belangrijk om als organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. We zijn dan ook trots op deze mooie opkomst en willen iedereen van harte bedanken!”, reageert parkmanager Wim Wauters.

Ook Studio 100-topman Gert Verhulst kwam bloed doneren na afloop van de Samson & Gert Zomershow die vandaag voor de laatste keer deze zomer plaatsvond in het Plopsa Theater. Samen met Ann Vanheste, burgemeester van gemeente De Panne, gaven ze het startschot voor de inzameling. Aansluitend werd het certificaat ‘Onderneming met een Hart’ overhandigd door Nele De Vos, Manager Donorrelaties van het Rode Kruis Vlaanderen. “Gedurende de zomermaanden kampen we steeds met een bloedtekort omdat veel donoren met vakantie zijn”, verkondigt Nele De Vos. “We zijn dus erg enthousiast over de samenwerking met Plopsa!”. Gert Verhulst nam in naam van Plopsa het certificaat in ontvangst. “Bloed geven is slechts een kleine moeite met een groots resultaat.”, zegt Gert Verhulst. “We willen dan ook iedereen oproepen om bloed te blijven doneren. We zijn blij dat we met dit initiatief het goede voorbeeld kunnen geven en hopen van harte dat heel wat mensen zich aangesproken zullen voelen om hun steentje bij te dragen aan deze levensnoodzakelijke bloedinzamelingsacties.”

20737336476_2dfe918204_o