Bosque Mágico krijgt opnieuw een achtbaan in 2016

Bosque Mágico een attractiepark gelegen te Guadalupe in Mexico. Het park is vrij onbekend in ons land, maar toch staat er een stukje Kempische geschiedenis in het park. Tornado, een Corckscrew coaster  van Vekoma. Deze achtbaan was jarenlang de grote blikvanger van het park. Tornado werd  in 2001 tweedehands opgekocht van Bobbejaanland waar de achtbaan door het leven ging als Wervelwind.

 

Dit jaar opende het park een indrukwekkende achtbaan van Premier Rides, genaamd ‘Zombie Ride‘ een achtbaan van het type Sky Rocket 2, vergelijkbaar met de vorig jaar geopende’ Sky Scream’ uit Holiday Park. Het grote verschil tussen deze twee achtbanen is dat Zombie Ride een tweede treintje heeft.

Het park kondigde opnieuw een achtbaan aan voor het nieuwe pretparkseizoen 2016. Ditmaal werd gekozen voor een familievriendelijk model. Policías y Ratones wordt een spinning coaster van de Franse bouwer Revechon. De naam “Policías y Ratones” betekent vrij vertaald de politie en de ratten. Op de concepttekeningen valt dan ook te zien dat de karretjes aangekleed worden als ratten. De nieuwe achtbaan zal openen in maart 2016.

 

Foto: Bosqeu Magico