Sta oog in oog met een velociraptor in Universal

Sinds de aankondiging van de nieuwe Jurassic park film zijn dino’s  weer helemaal hip, Walygator opende al een nieuwe dino zone en in Plopsa Coo wordt hard gewerkt aan een nieuwe attractie die in teken staat van deze prehistorische wezens.

 dsc0729

In Universal’s Islands Of Adventure in Orlando kan je sinds kort op de foto met een levensechte velociraptor.  De velociraptor kreeg een plekje in een nieuwe zone genaamd Raptor Encounter.

Het fotopunt is gelegen tussen Camp Jurassic en het Jurassic Park Discovery Center. Het fotoavontuur begint wanneer je dicht bij het verblijf komt. Je krijgt niet enkel de velociraptor te zien, je kan er ook meer leren over het dier. Wist je bijvoorbeeld dat een velociraptor een snelheid kan behalen van 96 km/u?

Wie dapper genoeg is kan zelfs zeer dicht bij de bijna 2 meter grote wilde vleeseter gaan. De velociraptor zal met veel gekrijs en met ontblote tanden op de foto staan met jou in de hoofdrol. Opgelet, handen en voeten niet binnen de omheining steken, wie weet wordt je anders zijn avondeten!

Over indrukwekkende wezens gesproken: Universal werkt momenteel ook aan de bouw van een nieuwe attractie die in het teken van King Kong zal staan.